2018 birželio 19 d., antradienis
/
Rašykite mums čia: Email
arba pasveikpats@gmail.com
Facebook
Twitter
rss
http://www.smshostingas.lt/?utm_source=pasveikpats&utm_campaign=300x300&utm_medium=300x300
Liga su šydu, po kuriuo slepiasi kiti rimti negalavimai
Liga su šydu, po kuriuo slepiasi kiti rimti negalavimai
Neuralgija - tai yra nervo skausmas. Ją sukelia pažeisti periferiniai nervai, jos palydovai - stipraus skausmo priepuoliai pažeisto nervo vietoje. Liga slepia kitus rimtus negalavimus.
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
VISOS LIGOS. Natūralūs gydymo būdai ČIA...
 

Daigintų kviečių nauda sveikatai(0)

Nuotrauka
Gamta mums siūlo išsigelbėjimą nuo daugybės žmonijai žinomų ligų. Vienas iš unikaliausių ir organizmui naudingiausių maisto produktų yra daiginti kviečiai.

 

Šaunu tai, kad nebūtina kiekvieną kartą bėgti į parduotuvę – daiginti juos nesudėtinga, tad pamėginti gali net vaikai.

Tai ir universalus maistas, ir efektyvus vaistas: jie gerina virškinimą, atkuria sutrikusias  audinių ir organų sistemų funkcijas. Žinoma, daiginti galima ir kitas grūdines kultūras, tačiau gydomosiomis savybėmis labiausiai pasižymi ši.

Kur slypi daigintų kviečių paslaptis? Juose gausu įvairiausių organizmui naudingų medžiagų: vario, seleno, kalcio, kalio, chromo, silicio, jodo, geležies, vitaminų B5, C, D, E, P, folio rūgšties. Dygimo metu didėja jų koncentracija: kad galėtų stiebą aprūpinti reikalingomis medžiagomis, šie elementai įgyja aktyvesnes formas; pasireiškia sinergetinis efektas (vienos medžiagos ima stiprinti kitų poveikį) – būtent todėl daiginti kviečiai vertinami kaip priemonė, pasižyminti itin stipriu gydomuoju ir regeneruojamuoju poveikiu.

Galima sakyti, kad šis gamtos stebuklas pajėgus susidoroti su beveik bet kokia liga. Paprastas pavyzdys: jei reguliariai juos vartosite, po kelių mėnesių džiaugsitės ženkliai pagerėjusiu regėjimu. Na, o jei gydymo kursą tesite ilgiau, akinius galėsite ir visai pamiršti.

Daiginti kviečiai atkuria ir reguliuoja gyvybinius organizmo procesus: normalizuoja ir stabilizuoja medžiagų apykaitą, stiprina imunitetą, teigiamai veikia kraujotakos, virškinimo, nervų sistemas, aprūpina kraują deguonimi, didina organizmo atsparumą šalčiui ir deguonies badui. Jie taip pat padeda rezorbuoti piktybinius ir gerybinius navikus, cistas ir riebalines sankaupas, slopina uždegiminius procesus ir stiprina organizmo gynybines funkcijas, padeda atsikratyti šlakų, atkuria plaukų spalvą ir tankumą, mažina nagų trapumą. Jau po dviejų savaičių galima pastebėti, kad gerėja bendra savijauta, tačiau tai toli gražu ne visos teigiamos daigintų kviečių savybės.

Žinoma, teigiamą poveikį pajusite ne iš karto – reikės bent keletą dienų iš eilės suvalgyti po pusę stiklinės grūdų. Galite įmaišyti jų į jogurtus, košes, valgyti vienus arba drauge su kitais maisto produktais. Jie labai maistingi, todėl puikiai tiks pusryčiams. Jų nerekomenduojama apdoroti termiškai – taip prarandama dalis vertingų medžiagų.

Kaip jau minėta, daiginti kviečius visai nesudėtinga. Yra keletas būdų, kaip galite tai padaryti. Paprasčiausias ir labiausiai paplitęs yra šis: imamas dubenėlis ar lėkštutė, ant dugno patiesiamas drėgnos marlės ar kurio kito audeklo sluoksnis, papilama gerai nuplautų kviečių, kurie uždengiami kitu audeklo sluoksniu, vėl papilama kviečių ir t. t. Daiginama šviesioje ir šiltoje vietoje. Grūdus du kartus per dieną reikėtų nuplauti virintu vandeniu – kad nepasidarytų glitūs ir neapaugtų mikroskopiniais grybeliais.

Pirmieji daigai pasirodo po dienos ar dviejų – būtent tada jų teikiama nauda yra didžiausia. Sudygusius kviečius rekomenduojama iš karto ir suvalgyti, nes jei lauksite ilgiau, galite ir apsinuodyti.

Pradėjus juos vartoti iš pradžių gali pasireikšti ir nedidelis pašalinis poveikis: kai kurie keletą dienų jaučia silpnumą ir galvos svaigimą, ima viduriuoti, tačiau šie simptomai ilgai netrunka.

Nors griežtų reikalavimų, kaip reikėtų vartoti daigintus kviečius, nėra, su kuriais produktais jų geriau nemaišyti. Tokie grūdai nelabai tinka su medumi, žiedadulkėmis ir auksine šaknimi. Jei mėginsite juos valgyti su pieno produktais, rezultatas jūsų taip pat nenudžiugins. Galite rasti daugybę receptų, kaip pasidaryti skanias, sveikas ir maistingas salotas. Viskas, ko reikia – tiesiog išsirinkti sau patinkantį ir džiaugtis gerėjančia sveikata.

 

http://www.sveikata.lt/straipsnis/daigintu-kvieciu-nauda-sveikatai-27?category=12&page=3

Nuotrauka
Topinambai - organizmą valanti vitaminų bomba(5988)
Topinambai - dažnai vadinami saldžiomis bulvėmis. Juose gausu vitaminų ir jie visuomet buvo vertinami dėl sveikatinimo savybių.Plačiau...
Nuotrauka
Už mėsą pranašesnis avinžirnis(4)
Nuo maisto parduotuvių lentynų avinžirniai nedrąsiai žvilgčioja į pirkėjus. Deja, dauguma jų nepastebi ir čiumpa įprastus žirnius. Juk avinžirniai kainuoja gerokai brangiau ir yra neįprasti. Tačiau nuo žirnių skiriasi savo skoniu, be to, yra gerokai maistPlačiau...
Nuotrauka
Aliejus aliejui nelygu. Kokį pasirinkti?(0)
Daugelis žinome, kad šalto spaudimo aliejai yra rekomenduojami kaip naudingiausi mūsų organizmui. Jie ne tik vadinami geriausiu maistu, bet ir mūsų organizmo vaistu.Plačiau...
Nuotrauka
Viskas apie druską: kokią rinktis ir kuo ji pavojinga(6141)
Lietuviai per dieną suvartoja beveik du kartus daugiau druskos negu rekomenduojama. Dėl per didelio jos vartojimo padidėja kraujospūdis ir insulto rizika, sako mitybos specialistė Ilona Drulytė.Plačiau...
Nuotrauka
Džiovinti vaisiai sveikiau nei švieži(0)
Visi mitybos specialistai pataria žmonėms dažniau valgyti džiovintų vaisių. Tai – pats natūraliausias maisto papildas, stiprinantis organizmą ir jo imuninę sistemą.Plačiau...
Nuotrauka
Mityba pagal ajurvedą: kol nepasituštinote, nevalia ir pusryčiauti(0)
Ajurveda – mokslas apie gyvenimą ir sveikatą. Pagrindiniai jo principai išdėstyti vienoje iš 4 vedų, užrašytų prieš maždaug 5000 m. Galima teigti, jog tai – Rytų filosofijos palikimas.Plačiau...
Nuotrauka
5 tibetietiškos mitybos taisyklės(0)
Tibeto gydytojų rekomendacijos dažnai sutampa su vakarų medikų nuomone, dažnai netgi patvirtina tradicinės medicinos taisykles. Juolab kad vis daugiau Europos šalių gyventojų ieškodami pagalbos pasitiki rytų išmintimi.Plačiau...
Nuotrauka
4 mitybos klaidos, kurios jus sendina(0)
Pateikiame keturias labiausiai paplitusias klaidas, kurios daro labai didelę įtaką mūsų sveikatai.Plačiau...
Nuotrauka
Prieskoniai vietoje vaistų: ką valgyti norint nesirgti(0)
Tai, kad prieskonius galima naudoti vietoje vaistų, žmonės žinojo jau nuo senų senovės. Ne veltui Viduramžiais jų galima buvo įsigyti tik vaistinėje, be to, už kainą, dešimtis kartų viršijančią įprastų produktų.Plačiau...
Nuotrauka
Šokoladas vietoj aspirino(0)
Paaiškėjo, jog visų mūsų mėgstamas šokoladas užkerta kelią trombų susidarymui kraujyje, beveik kaip aspirinas.Plačiau...
Nuotrauka
KAVA - ,,UŽ“ ir ,,PRIEŠ“(0)
Milijonai žmonių visame pasaulyje kasdien mėgaujasi kava. Ne vienas sakome: „Koks gi rytas be kavos puodelio?“. Ir, ko gero, daugelis esame girdėję apie kavos žalą sveikatai bei pamąstymus, kaip šį poveikį sumažinti.Plačiau...
Nuotrauka
Žuvis, kuri naudingumu prilygsta lašišai, bet yra gerokai pigesnė(0)
Daktarams jau seniai aišku, jog visos riebių žuvų rūšys, kurioms priskiriama ir silkė, teigiamai veikia žmogaus organizmą, saugo nuo aterosklerozės ir normalizuoja širdies bei kraujagyslių sistemos veiklą.Plačiau...
Nuotrauka
Apvytę vaisiai, daržovės vitaminų ir mineralų nėra praradę, o nitratų turi mažiau nei švieži(154)
Artėjant pavasariui, netinkamai laikomi vaisiai apvysta, pasikeičia jų išvaizda, o daržovės dar pradeda ir dygti, žaliuoti. Kaip vartoti tokius produktus, kad jie nepakenktų sveikatai?Plačiau...
Nuotrauka
Kodėl košės naudingos širdžiai ir kraujagyslėms(0)
Kruopų košės yra širdies sąjungininkės, kovojant su ateroskleroze ir išemija. Juk kruopų ląsteliena neleidžia organizmui pasisavinti su maistu gaunamo cholesterolio.Plačiau...
Nuotrauka
Daigai – ir maistas, ir vaistas(0)
Nuo daigo prasideda augalo gyvenimas. Todėl nenuostabu, kad gamta apdovanojo juos milžiniška jėga – juose sukaupti visi vitaminai ir mineralai. Pavyzdžiui, folio rūgšties daiguose 4 k. daugiau nei grūduose.Plačiau...
Ką keliskart per dieną ragauja šimtamečiai?(0)
Sveikuolės pataria kasdien valgyti pienių žiedus ir grūdintis lediniame vandenyje(0)
Kaip išsirinkti alyvuogių aliejų?(0)
Kokias kruopas pirkti ir kurių vengti?(0)
Kodėl žiemą nepatartina valgyti žalių agurkų(0)
Blogiausia, ką galime suvalgyti(2)
Kas būtų, jeigu valgytume vien mėsą?(0)
Didelis mėsos kiekis sveikatai kenkia taip pat kaip rūkymas(646)
Desertiniai moliūgų pusryčiai(0)
Mildos perlinių kruopų kotletai(0)
Pienas – priešas numeris vienas?(0)
Įspėjimas sūrio ir mėsos mėgėjams(0)
Žolininkas: senovėje kavą ruošdavo iš įvairiausių sėklų ar šakniavaisių(0)
Salotos su avinžirniais(0)
Medaus rūšys. Kaip atskirti, pasirinkti(0)
Medus + cinamonas GYDO VISAS LIGAS(0)
Ar pigi arbata pakeliuose gali pakenkti sveikatai?(0)
 
DIENOS SENTENCIJA
. Žmogus, kuris sako, kad to padaryti neįmanoma - neturėtų pertraukinėti žmogaus, kuris tai daro.
Kinų išminčiai sako

 

 

Kartodami AFIRMACIJĄ - gydantį teiginį, pašalinsite ligos priežastį ir liga pasitrauks. Net jei netikite energetine žodžio galia, kartokite teiginį daugybę kartų ir pamatysite, kaip viskas ims keistis.

 

ENERGETINĖ ŽODŽIO GALIA – LABAI STIPRI.  

 

LIGA: Depresija.

 

LIGOS PRIEŽASTIS: Dažnas pyktis. Beviltiškumo jausmas.

 

GYDANTIS TEIGINYS: Myliu save. Esu ramus. Pats kuriu savo gyvenimą. Manęs neliečia kitų žmonių trūkumai ir baimės.

Jūsų reklama ČIA